Šolska prehrana

Na Šolskem centru bomo dijakom nudili šolsko malico, ki jo pripravljamo na Biotehniški šoli. Na voljo vam bosta dve vrsti malice, topel in hladen obrok. Za prevzem malice potrebujete dijaško izkaznico oz. e-kartico.

Za zaposlene in zunanje bomo tudi v tem šolskem letu nudili malico in kosilo.


JEDILNIK maj 2017

od 24. do 26. aprila 2017

od 3. do 5. maja 2017

Kuhinja si pridržuje pravico do spremembe jedilnika.

URNIK JEDILNICE – ŠC Nova Gorica

  • malica –
    • 10:10 do 11:00 – Gimnazija in zdravstvena šola in Ekonomska šola
    • 11:00 do 11:50 – Strojna, prometna in lesarska šola, Elektrotehniška in računalniška šola
  • kosilo – 12:00 do 14:30

URNIK JEDILNICE – Biotehniška šola

  • zajtrk 6:30 do 7:30
  • malica 1.skupina 10:20 do 10:40
  • malica 2.skupina 10:40 do 11:00
  • malica zunanji 11:35 do 12:05
  • kosilo 14:00 do 15:30
  • večerja 18:00 do 18:30

Ob petkih je čas deljenja kosila od 13:00 do 14:00


ODJAVA oz NAKNADNA PRIJAVA MALICE

Kadar boste odsotni oz. ne boste želeli malicati, se morate od malice odjaviti najkasneje en dan prej do 11. ure. Malico lahko odjavite oz. ponovno prijavite:

monitor na šolskem terminalu, ki je postavljen v avli šole ali

home od doma preko spletne aplikacije Spletna evidenca obrokov. Za prijavo v spletno aplikacijo Spletna evidenca obrokov je potrebno najprej ustvariti račun uporabnika, kako, preberite v dokumentu Navodila za prvo prijavo.

V primeru, da šolski terminali in spletna odjava ne delujejo, za odjavo pokličite v tajništvo šole ali koordinatorko šolske prehrane: 05-6205-776. V nujnih primerih, bolezen ipd., odjavite malico do 8:00, po elektronski pošti malica@scng.si ali pokličite na gornjo telefonsko številk Če malice ne boste odjavili in je ne boste prevzeli, plačate polno ceno malice (2,42€).

edit Zakon o šolski prehrani

Odjava od šolske prehrane

OKREPČEVALNICA “ŠPAJZA” Šolski center Nova Gorica

  Nudimo vam sendviče, sadne rezine, slaščice, osvežilne pijače, kavo, čaj. Obratovalni čas:

  • od ponedeljka do petka od 7.30 do 13.30.